Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем голям със скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем голям със скоростите

blokira mi skorostnata kutiq na parva kolko 6te struva remonta i trqbvali da smenqm cqlata skorostna kutiq nqma li lesen na4in

блокира ми скоростната кутия на първа колко ще струва ремонта и трябва ли сменям цялата скоростна кутия..........няма ли лесен начин

колега,следващия път като търсиш помощ,поне пиши на български,все пак има правила във форума и не е зле да се спазват!!!

Проблем голям със скоростите

blokira mi skorostnata kutiq na parva kolko 6te struva remonta i trqbvali da smenqm cqlata skorostna kutiq nqma li lesen na4in

блокира ми скоростната кутия на първа колко ще струва ремонта и трябва ли сменям цялата скоростна кутия..........няма ли лесен начин

колега,следващия път като търсиш помощ,поне пиши на български,все пак има правила във форума и не е зле да се спазват!!!

Comment

Твоя човек е Лисан тел.0899832271-Сашо
      Успех с ремонта.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

Твоя човек е Лисан тел.0899832271-Сашо
        Успех с ремонта.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
        Alfa Romeo 33

Comment

Когато ти я свалят и видят какво и има-тогава ще ти кажат и колко ще ти струва На един приятел БМВ-то миналата година така му блокира на задна и му излезе към 250 лв.със всичко,,но за теб незнам,а не си казал и каква е колата....По-лесен начин винаги има-продаваш колата и си взимаш друга(стига да имаш излишни пари)
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Когато ти я свалят и видят какво и има-тогава ще ти кажат и колко ще ти струва На един приятел БМВ-то миналата година така му блокира на задна и му излезе към 250 лв.със всичко,,но за теб незнам,а не си казал и каква е колата....По-лесен начин винаги има-продаваш колата и си взимаш друга(стига да имаш излишни пари)
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Re: problem golqm sas skorostite

Имаш лично съобщение

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Re: problem golqm sas skorostite

Имаш лично съобщение

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

А моето някой професор го затри ...
                  Ама да е жив и здрав, да му се връща

Иначе за колегата с блокажа - пиши какво става с колата, че ме заболя сърцето. Струва ми се вече са ти казали къде да идеш и какво да питаш
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

А моето някой професор го затри ...
                    Ама да е жив и здрав, да му се връща

Иначе за колегата с блокажа - пиши какво става с колата, че ме заболя сърцето. Струва ми се вече са ти казали къде да идеш и какво да питаш
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

колата е алфа 33 1.7 боксер 93 год.казаха че мойе да не се сменя зялата скоростна кутия

Comment

колата е алфа 33 1.7 боксер 93 год.казаха че мойе да не се сменя зялата скоростна кутия

Comment

трагнах си на парва след като трагнах исках да вклуча на 2 и дотам и ся само на 2 никоя друга неще]

Comment

трагнах си на парва след като трагнах исках да вклуча на 2 и дотам и ся само на 2 никоя друга неще]

Comment

Първоначално публикувано от dimitar zlatarev
                              Те правилно са ти казали че може да не се сменя,но защо не я оправиха?Има вариант да се направи на място но те трябва да си го намерят,трудно е за обясняване,ако ми я докараш ще ти я направя,но не знам дали си струва пътя от Пловдив.По лесния и добър вариант но по скъп е да си купиш ремонтирана кутия и само да ти я сменят леваците и нема да имаш ядове.Успех
                              RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                              0899832271 Сашо

Comment

Working...
                              X